Mijn klanten vertellen

Wat klanten vertellen over Administratie G. Helmus

Chris van Limpt, Van Limpt CV: “Kleinschalig en persoonlijk”

“Toen ik op zoek ging naar een kleinschalig administratiekantoor, kwam ik bij Gertjan terecht. Ik ervaar het persoonlijke een-op-eencontact als erg prettig. Bij vragen of problemen kan ik Gertjan altijd bellen en geeft hij me snel en vakkundig antwoord.”

Jos Munnik, Munnik VvE Beheer: “Rustig en betrouwbaar”

“Wij laten onze boekhouding al jaren verzorgen door Administratie G. Helmus en zijn daar zeer tevreden over. Gertjan is een rustig en toegewijd persoon waar we erg prettig mee samenwerken. Mails beantwoordt hij bijna altijd dezelfde dag en hij denkt actief en oplossingsgericht met ons mee. Voor ons is Gertjan een betrouwbare boekhouder waarop we kunnen bouwen!”

Richard Manuel, Manuel BV: “Een geboren administrateur”

“Ik werk het liefst met een kleiner administratiekantoor zoals dat van Gertjan, waar persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij de klanten voorop staan. Gertjan is een geboren administrateur. Hij is accuraat, flexibel, denkt mee, reageert snel op vragen, is altijd opgewekt en heeft gevoel voor humor. Hij heeft kennis van zaken of zoekt ze voor je uit. Zo hielp hij mij bij het aanvragen van alle voordeelregelingen rondom elektrisch rijden. Gertjan is een stille kracht op de achtergrond die er op de juiste momenten voor ons is. Een absolute aanrader.”

André Spitteler, Aannemersbedrijf Aspect: “Uitstekende begeleiding bij CASH”

“Toen Gertjan als zelfstandig administrateur aan de slag ging, zijn wij zonder aarzelen een van zijn eerste klanten geworden. Zijn capaciteiten, veelzijdigheid en actief meedenken zijn voor ons bedrijf al jarenlang onmisbaar. Bij de overstap naar softwarepakket CASH heeft Gertjan ons uitstekend begeleid. Hij hielp ons op weg in het systeem en gaf ons inzicht en overzicht in het onderdeel debiteuren en crediteuren. Gertjan is voor ons een belangrijke ondersteuning. We mogen hem altijd bellen met een vraag of probleem en hij lost het altijd snel en naar volle tevredenheid voor ons op.”

Administratie G. Helmus
Jadelaan 117
2132 XZ Hoofddorp
T +31 (0)6 25 02 34 32
E administratie@ghelmus.nl 

Privacyverklaring

NL34 ABNA 0400 6115 97
BTW: NL002075379B79
KvK: 343 22 844